Valmiitkaalikääryleet, näyttävät palaneilta, mutta eivät sitä oikeasti olleet. Kääryleiden teko vaati paljon aikaa, koska ne ovat vasta syömävalmiita toisena päivänä
Ja valmiitkaalikääryleet olivat meheviä. Kun näin ensimmäistä kertaa Perinneruokaa Prkl - blogin muffinivuoassa tehdyt kaalikääryleet, päätyivät ne heti kokeilulistalle
Asettele valmiit rullat vuokaan ja valele riisin keitosta talteen otetulla lihaliemellä. Jääkaapista pursuavat lehtikaalit ja mangoldit aiheuttivat pientä pään rapsutusta kun en tahtonut keksiä mitä niistä tekisin
vaikka lisäsin siis haudutuslientä, olivat valmiit pyörykät tämän näköisiä, joten kyllä liemi kypsymisen aikana imeytyy pyöryköihin ja osittain haihtuukin pois
Lado valmiit kääryleet uunivuokaan (tällä reseptillä tulee kaksi pientä vuuallista). Kaalikääryleet on ehkä vähän vaivalloisempi ja hitaampi ruoka, mutta oi että ne on hyviä
Asettele valmiit rullat lautaselle tai tarjottimelle irti toisistaan. Mielenkiinnon aiheeseen herättivät riisipaperit, jotka löysin Asian food-kaupasta (Seppälänkankaan Cittarin aula)
Vaikka täyte maistuikin erittäin suolaiselta, jäi valmiit kääryleet turhan suolattomiksi. Tällä kertaa testiin pääsi Pirkan couscoustäytteiset kaalikääryleet
Laita valmiit kääryleet uunipellille ja levitä päälle siirappia. 1. Irrota kaalista isoimmat lehdet ja keitä muutama minuutti suolalla maustetussa vedessä