Tämä pekoni-parsapiirakka syntyi tänään jonkinlaiseksi lounaan korvikkeeksi ja välipalaksi, koska ohjelmaa on koko päivälle niin, ettei varsinaisista ruokailuajoista pystytä millään pitämään kiinni
Valmista pohja tai anna kaupan valmispohjan sulaa, levitä pohja tasaisesti piirakkavuokaan. kaupan valmispohja (tai jos olet reipas, niin käytä vaikka Kinuskikissan pohjaa)
Pohjana voit käyttää kaupan valmispohjaa tai tehdä itse lempipohjasi. Piirakka säilyy jääkaapissa kelmun alla yön yli ja maistuu kylmänä paremmalta kuin uunituoreena
Yllätystä kerrassaan, kuinka maukasta voi pakastealtaan valmispohjasta tulla. Ihana rapsakka suklaakeksipellillinen syntyy muutamassa minuutissa ja piirakka 180-asteisen uunin alimmalla tasolla n
Piiraaseen käy kuitenkin oikeastaan mikä vain ohut piirakkapohja, vaikka kaupan valmispohja. Piirakkapohjana käytin Erikoisen hyvää -blogista löytämääni kurpitsapiirakan pohjaa
Ota valmispohja sulamaan n. ) no kaikki nämä tulivat minun marjapiirakkaani. Ostin vielä varmuuden vuoksi pakastemarja pussukan että tulee mehukaspiirakka
Aikaa siihen menee tasan vähemmän kuin sen valmispohjan sulattamiseen. Tänä Pääsiäisenä meillä syödään persikka-rahkapiirakkaa jonka tiedän maistuvan ihan kaikille