Huuhtele nopeasti vasikanliha kuumassa vedessä. Pane sianpää, kamara ja lihat pataan ja kaada päälle kuumaa vettä, niin että vesi ja lihat ovat samalla tasolla
Siirrä sipulit ja porkkanat pataan. Ruskista lihat erissä pannulla ja siirrä pataan. Lisää pataan sienet, sekoita kastikkeeseen pihlajanmarjahyytelö ja mausta suolalla ja pippurilla
Tarvitaan vasikanlihasta keitettyä lientä, joka on maustettu suolalla ja pippurilla. Vuoratkaa pata lihasiivuin, pankaa lintu pataan ja peittäkää lihalla myös päältä
Kun vasikanlihassa ei ole luonnostaan rasvakerrosta eikä marmorijuovia, paistista tulee mehevin ja maukkain, jos se valmistetaan kannellisessa padassa aromaattisten kasvisten kanssa
Nuorena teurastetun naudan lihaa sanotaan vasikanlihaksi, vanha nauta puolestaan on raavaanlihaa. Itse käytän pataruokiin lähes yksinomaan edullista ja maukasta lapaa