Kasvistempuran valmistuksessa voi käyttää oikeastaan mitä tahansa kovaa kasvista, mutta tyypillisimpiä siinä käytettäviä kasviksia, joita suomalaisesta ruokakomerosta löytyy ovat esimerkiksi porkkana, peruna, sipuli, paprika, bataatti, vihreät pavut ja kurpitsa
Halkaise varren jäljelle jäänyt ohut, vihreä. Massaman-curry tofulla ja kurpitsalla. soijakastike, loput kookosmaidosta ja sitruunan ruohon vihreät varret
Pieniltä rubiineilta näyttävät granaattiomenan siemenet ovat niin kauniin näköisiä vihreän persiljan kanssa, että en skippaisi tätä koristeluvaihetta, ellei ole aivan pakko
Rouhi sichuaninpippurit jos ovat kokonaisia ja pilko vihreät chilit sentin pätkiksi. Pytyssä voidaan keittää melkein mitä vaan, vihanneksia kukkakaalista kurpitsaan, juureksia porkkanasta perunaan, viittä sorttia sieniä, koisoja munakoisosta tomaattiin, lehtikasviksia pinaatista bok choihin, pavut, sipulit, retiisit, parsat, meinaa mennä pää sekaisin
Muutama vihreä oliivi. Kesäkurpitsanuudelit ovat kyllä nousseet lempparikseni alta aikayksikön. Jättikulho raakaa kesäkurpitsaa ja soosia, on siis melko tavallinen näky sylissäni
Halusin tehdä vihreän, ruokaisan ja maistuvan salaatin. Leikkasin kesäkurpitsan ohuisi siivuiksi, lämmitin siivut pannulla runsaassa oliiviöljyssä ja yrttimaustetussa etikassa ja maustoin pippurilla ja suolalla
Vihreä Pesto. Koska kurpitsahaasteeni on edelleen käynnissä, pysyn teemassa. Onhan tämä vähän huijausta, kun kurpitsaa tulee vain se 1dl. 1dl kurpitsasosetta. 1dl kurpitsasosetta