vihreäparsa, avokado, korianteri, vihreä chili. Pese ja kuori parsa. Taas tulee resepti siitä iki-ihanasta Chrissy Freerin Superviljat-kirjasta, en mahda sille mitään
Tämä resepti on muokattu versio Martha Stewartin reseptistä Asparagus-and-Lemon Risotto. Se on raikkaan vihreä kuin juuri puhjenneet lehdet, siinä on raikas sitruunan maku ja tietysti ihanaa, tuoretta parsaa
Vihreätakoparsa rakastaa appelsiinia. Alkuperäinen resepti on Alaska from scratch -blogista. Uunissa paistaminen on kätevä tapa valmistaa parsaa isompi satsi kerralla
uunissa paahdettua ilmakuivattua kinkkua (tai pekonia) paistettua vihreäätankoparsaa. Kiitos insinööriystävälle huippureseptistä, tätä tehdään kotonakin
Rouhi sichuaninpippurit jos ovat kokonaisia ja pilko vihreät chilit sentin pätkiksi. Pytyssä voidaan keittää melkein mitä vaan, vihanneksia kukkakaalista kurpitsaan, juureksia porkkanasta perunaan, viittä sorttia sieniä, koisoja munakoisosta tomaattiin, lehtikasviksia pinaatista bok choihin, pavut, sipulit, retiisit, parsat, meinaa mennä pää sekaisin
Vihreätankoparsa onkin parasta ihan vain keitettynä. *Resepti on vegaaninen, gluteeniton ja maidoton. Kuinka parasta on että parsat on vihdoin taas täällä
Näin samantien silmissäni vihreän ja maukkaan parsarisoton. Tänään innostuin hieman googlailemaan uusia reseptejä, ja törmäsin Soul Kitchenissä alunperin Truly Kiran parsarisotonreseptiin, ja vaikkei meiltä ihan kaikkia aineita kaapista löytynytkään, niin olihan sitä kokeiltava
Yksi perinteisimmistä tavoista syödä parsaa on koota parsaleipä, jossa vihreäparsa saa kaverikseen juurikin parasta ystäväänsä hollandaisea sekä sisältä valuvaksi jätetyn uppomunan
Tässä taas yksi hyvin vihreäresepti, kuten kuvien aineista pystyy päättelemään. Kirjasta ja appsista on hyötyä varmasti jatkossakin eli reseptit pysyvät käytössä tulevaisuudessakin