Tällä kertaa kastiketta tarjoiltiin porsaanlihan, perunasoseen ja keitettyjen porkkanoiden (niiden päälle sulatetaan vielä voita ja ne maustetaan rakuunalla, sekin jotakin, jota teemme usein lisukkeeksi) kanssa
Sipulikastike, voi sitä keitoksikin sanoa tai vaikka pyreeksi. Ruoanlaitto voi olla helppoa ja nopeaa. Simpukoille kaveriksi tein sipulikastiketta, jonka piti alunperin olla purjokastiketta, mutta pidimme keskiviikkona älä poistu tontilta-päivää ja vaihdoin purjon sipuliin ja kun kerran kikkailemaan oli alettu, vein soseutetun kastikkeen nextille levelille sifonilla
cocktailpiirakoita & munavoita, rieskaa ja ruisleipää. uusia perunoita ja sipulikastiketta. Toki tuon voi tehdä illallakin, mutta sitten pitää säilyttää kylmässä
Sinappina käytin karkeata ei liian makeata, eikä liian tulista sinappia, samaa kuin reseptissäni hovimestarikastike, mutta voit myös käyttää karkeata vanhanjana Dijonsinappia, jos sitä kaupasta löytyy