HaukeaTämä on kalagratiinin perus resepti jota voit itse maustaa oman makusi mukaan ja käyttämällä eri kalaa muutenkin vaihdella sen ulkonäköä ja koostumusta
Voin jälleen kerran vilpittömästi suositella tätä kirjaa. Alkupalana oli siis hunajaista, lämmintä vuohenjuustoa rapeiden leipätikkujen kera, pääruokana, jo blogista löytyvä resepti, kuharullia valkoviinikastikkeella ja jälkiruokana vaniljajäätelöä vanilja-rosmariinikastikkeella
Salviaa sen sijaan olisi voinut olla reilumminkin, vaikka lehdet kookkaita olivatkin. Alkuperäinen resepti löytyy Chiappojen kotisivuilta enkä sitä tällä kertaa lähtenyt sen kummemmin tuunaamaan
Mutta takaisin tähä kanaviilokkiin, Suuren keittokirjan reseptissä mainitaan että kanaviilokin kastikkeen voi maustaa ruokalusikallisella sitruunamehua tai sokerilla ja jos lisäät tähän kastikkeeseen curryjauhetta, sitä kutsutaan currykastikkeeksi saman lähteen mukaan