voita paistamiseen. Kuumenna pannulla kunnon nokare voita ja paista fileille kaunis pinta. Maista ja mausta tarvittaessa lisää, halutessasi voit lorattaa joukkoon hieman soijakastiketta
Kattilaan jäänyt liemi menikin pakastimeen, jonka voisi käyttää vaikka katkarapuwokkiin, eihän sitä nyt raaskinut poiskaan heittää, niin paljon hyviä makuja se sisälsi
nokare voita. Parsa ja valkoviinikastike ovat ehdottomasti paras maistamani makupari tänä keväänä. Kastikkeen valmistamiseen tarvitset astian, jossa voit vatkata muna-valkoviiniseoksen kiehuvassa vedessä
Lohko sienet neljään osaan ja paista ne hyvin voissa. Kalan voi hyvin vaihtaa porsaanfileeseen, kasleriin, kanaan tai kasvissyöjänä vaikkapa kukkakaaliin ja parsakaaliin ja gratinoida saman kastikkeen kera
V. a. i. h. t. e. k. s. r. n. l. ö. p. o. v. m. ä. y. S. u. ,. j. d. J. R. c. K. L. P. -. A. N. I. E. Ä. O. T. (. 4. ). 5. 0. g. b. f. 2. 3. 1. M. m l. t l