BeefJerkyn, eli kuivalihapalojen teko onnistuu hyvin myös jauhelista. Jerkyjä voi toki tehdä kaupasta ostetuista (naudan)lihoistakin, mutta vähärasvainen riista, kuten hirvi ja peura ovat tähän tarkoitukseen parhaita
Näin talvella tulee tehtyä kuivaliha-snackia eli beefjerkyä kohtuullisen usein. Tulos on yleensä oikein hyvä ja olen aikaisemmin tähän blogiin kirjoittanutkin uunissa kuivatusta kokolihasta ja kuivurilla kuivatusta jauheliha-jerkystä
Pulled pork taitaa olla kaikille jo hyvin tuttu käsite, mutta mitenkäs on pulled beefin laita. Lammasta pakastimen uumenista ei löytynyt, mutta kaivoimme edellisenä iltana Atrian Bravuuri-sarjan Pulled beef -lihaköntin jääkaapin puolelle sulamaan – siitä valmistettaisiin jotain seuraavana päivänä
Tästä on jo hieman aikaa, mutta olimme serkun perheen luona syömässä ja he olivat tehneet erittäin maukasta ellei jopa täydellistä Beef Welligntonia, aivan superia
Beef Bulgogi, klassikko koreasta, eikä suottaBeef Bulgogi on lukemani mukaan korealainen klassikko. Mutta juttuna on tässä mielestäni kunnolla ja oikein paistettu liha
N. y. t. o. n. l. u. e. s. i. m. ä. v. a. p. ,. k. g. A. h. P. r. j. B. O. b. ö. f. d. E. M. T. W. C. (. L. 1. 9. 8. ). I. -. c. J. z. V. K. S. 0. 4. 2. 5. H. ". /. R. F. '. 7. 6. 3. €. w. x. q. Y. Q. G. t l. d l
Beef stew. n eli palapaistin tekemisessä voi käyttää mielikuvitusta, koska ainoana "rajoittavina" tekijöinä voi pitää sitä, että ruoassa pitää olla naudanlihaa ja juureksia/vihanneksia ja että sitä pitää kypsyttää pitkään ja rakkaudella
S. u. o. m. e. k. s. i. W. l. n. g. t. p. h. v. ,. a. j. r. ä. y. f. ö. N. w. d. V. M. T. R. b. ". J. L. P. 1. 5. (. ). 2. 0. D. x. c. -. H. I. K. O. G. ½. A. ’. –. k g. t l
Fajitoihin on perinteisesti käytetty halpaa, tequila-lime-marinoitua naudan kuvelihaa. Kaupasta kuvetta ei kuitenkaan tällä kertaa löytynyt, joten päädyimme hankkimaan korvaajaksi ulkofilettä
Beef tai oikeestaan,Boeuf Wellington, raivoavan punanaamaisen Gordon Ramsayn, tuon seksilääkettä vetävän ja maksullisia naisia hienostohotelleissa huonolla menestyksellä pökkivän brittikokin bravuuri
Kaikki lähti siitä, kun sain päähäni tehdä joskus syömäni Beef pocket -annoksen. Pitäisi sitä jo tietää, että ei kannata suunnitella mitään isompaa kokkailuoperaatiota, kun muksulle tulee poskihampaita
Master Chef Australia- ohjelmasta tuttu Open Beef Kofta on helppo ja nopea arkiruoka jauhelihasta. Tällä kertaa tein Open Beef Koftan siis riistalihasta
800g ground beef. Whisk ground beef with electric mixer about 10 minutes. 800g ground beef. Kotitekoinen kebab on yksi parhaista herkutteluruoista mitä kotona voi valmistaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.