Nyt täytyy taas tehdä tunnustus, että enpä ollut koskaan tätä ennen tehnyt itse bolognesekastiketta. Bolognese kuuluu meillä niiden "pyhien ruokien" joukkoon, johon on aika uhkarohkeeta lähteä tekemään mitään muutoksia
Perinteinen ja kaikille tuttu resepti, jota on helppo muunnella omaanmakuun sopivaksi. Bolognesekastike on maistuva arkiruoka ja vieläpä hyvin helppo valmistaa
Ei Soul Kitcheniä ilman bolognesea, onhan se soul foodia parhaimmillaan. Tykkään soveltaa ruokia mutta sitten on tiettyjä klassikoita jotka haluan tehdä mahdollisimman oikeaoppisesti, kuten juuri bolognesekastike, mutta mikä sitten on se aidoista aidoin bolognese
Viime viikolla mulle iski aivan kaamea bolognesekastikehimo. Näin kesäisin mua tekee todella harvoin mieli mitään näin tuhtia ruokaa (grilliruoka on ISO poikkeus), vaan enemmän tulee syötyä erilaisia salaatteja ja muuta vähän kevyempää
15 basilikan lehteä40 g parmesaanijuustoa paloina100 g sipulia puolikkaina1 valkosipulinkynsi20 g öljyä1 punainen paprika kuutioina1 keltainen paprika kuutioina70 g tomaattipureeta70 g vettä100 g soijarouhetta1/2 tl paprikajauhetta30 g punaviiniä1-2 tl suolaa3 ripausta pippuria700- 750 g tomaatin puolikkaita1 tl meiramia1 tl oreganoa1
Perinteinen ja kaikille tuttu resepti, jota on helppo muunnella omaanmakuun sopivaksi. Bolognesekastike on maistuva arkiruoka ja vieläpä hyvin helppo valmistaa
T. a. s. o. n. i. k. p. l. t. e. r. j. h. ä. m. u. ". K. ö. v. ,. y. b. f. R. d. E. O. B. H. (. 4. ). 2. 0. 5. 7. c. 1. -. S. V. J. N. P. g. L. A. 3. 6. C. D. 8. 9. F. G. M. I. x. '. w. Y. U. Ä. W. Z. e l. a n. r k. d l. t l
Tropiikki. 2dl luonnonjogurttia. 1prk säilykeananasta (myös liemi). 1rkl kookosöljyä. Simppeli ohje, ja maku on jotain aivan muuta kuin mihin olen smoothieissa tottunut
Päätin tehdä pashaa joka sopisi mahdollisimman monelle maistelijalle. Joku tykkää syödä sen rusinoiden kera, joku sukaatti-palojen ja mantelirouheen kera
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.