Coq au Riesling
Kahden keittiö
Kahden keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 8 broilerin koipipalaa (tai paistileikettä eli broilerin reisilihaa)
  • 2 salottisipulia 1 rkl hanhenrasvaa (tai oliiviöljyä)
  • 70 g pancettaa (kuutioina)
  • 200 g siitakesieniä
  • 3 –4 dl rieslingiä, esim. Wolf Blass Yellow Label Riesling 2012 (tai muuta kuivaa valkoviiniä)
  • tuoretta timjamia (muutama varsi)
  • 2 laakerinlehteä rouhittua mustapippuria
  • suolaa
  • 4 rkl ranskankermaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.