Pienenä äiti pyöritteli munasokeriseoksessa paahtoleipää ja paistoi. Kuulin vasta vanhempana että toiset tekevät tämän pullasta ja kastavat vain maitoon
K. ö. y. h. ä. t. r. i. a. o. v. m. l. p. s. u. d. e. n. k. j. ,. F. c. P. A. b. I. O. R. H. +. =. S. N. (. g. ). L. T. -. Ö. Y. Ä. E. C. 4. J. 8. 3. 1. /. 2. V. d l. t l
Mikä maistuukaan paremmalta kuin töiden jälkeen lasillinen kuohu- tai valkoviiniä ja toast skagen. Kyllä, olen katsonut muutamat dokumentit katkarapujen viljelystä ja troolauksesta
Yksi asia, jota kaipaan suomalaiseen ruokakulttuuriin, ovat täytteitä notkuvat lohi- ja rapuleivät. Ruotsissa alkeellisimmankin huoltoaseman vitriinissä on rapujaja majoneesia pursuilevia leipiä
Veneessä olleista raaka-aineista syntyi leipä ja nimeksi tekijä kertoi Skagen Toast. Myöhemmin leipä ilmestyi ravintola Richen ruokalistoille Tukholmassa jossa samainen tekijä oli omistajana
Tähän versioon tein majoneesin itse, suolaveteen säilöttyjä kylmänveden katkarapuja sekä siianmätiä. Erottele keltuainen kulhoon ja sekoita kaikki muut ainesosat öljyä lukuun ottamatta
T. u. l. i. m. e. H. s. n. k. ä. y. p. a. r. v. P. t. o. h. ö. J. d. j. g. ". ,. O. E. K. (. ). R. A. F. f. -. b. C. c. S. I. 1. 7. 0. 2. 5. L. M. N. Y. W. w. '. q. z. B. G. D. x
H. u. o. m. e. n. a. i. r. t. v. l. k. ö. y. d. -. M. g. p. h. ä. s. ,. K. b. V. j. F. c. T. S. E. R. L. é. Y. Ä. A. U. O. I. J. C. (. f. ´. É. è. x. ). 7. 0. 1. 2. 4. P. N. m l
Vieraita käy enemmän, lomalla on kiva leipoa, kaupoissa mansikat, mustikat ja raparperit suorastaan huutavat päästä yhtymään vaniljan, kerman ja sokerin kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.