Kuori ja hienonna valkosipuli. Laita liha, tomaatit ja valkosipuli kattilaan. Kaada päälle vesi ja mausta suolalla, chilillä, inkiväärillä, kurkumalla ja paprikalla
A. i. n. a. e. h. u. v. t. ä. d. k. m. l. s. ,. o. r. O. p. j. V. g. é. T. L. ". ö. y. S. H. M. 3. 4. J. K. I. R. E. Ö. N. Ä. P. 1. 9. 0. /. 2. -. <. _. 5. f. (. ). _ l. d l
Tämän helpon ja nopean herkun valmistamiseen tarvitset jonkinlaista sitkoista vaaleaa leipää. Idea näihin leipiin syntyi alun perin opiskelijavaihdossa Tanskassa
Maku ei kärsi lainkaan, se on pannulla paistettua kevyempi, koska rasvaa ei tarvita niin paljon, ja se on myös erittäin helppo valmistaa, koska sitä ei tarvitse kääntää
Joulukuun alussa pääsimme maistelemaan ranskalaisen keittiön herkkuja Pariisissa. Ranskalaista keittiötä mystifioidaan turhaan, kyse on loppujen lopuksi vain raaka-aineiden kunnioittamisesta ja niiden ominaislaadun mukaisesta käsittelystä
Tämä resepti on yhdestä suosikkikokkikirjastamme. Kuumenna oliiviöljy paksupohjaisessa padassa ja paista liha-palat pienissä erissä, kunnes kaikki ovat kauttaaltaan ruskistuneet
Lisäksi lehtikaali sisältää antioksidantteja jopa enemmän kuin monet marjat. Lehtikaali on aika kova eli sitkeä kaali syödä, joten marinoin sen, ensin poistin paksun lehtiruoteen ja pilkoin lehdet
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
1. k. p. l. /. h. ö. b. r. o. i. e. n. t. a. f. ä. 2. -. 3. s. v. u. A. j. m. P. V. ,. T. G. (. ). S. y. H. R. d. B. c. K. 4. 0. 5. L. I. O. N. E. J. Ä. U. q. g. 6. z. M. *. =. –. D. ) l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.