Varoitus. tämän postauksen kuvat saattavat aiheuttaa nälkää ja himoa päästä Silvopleehen – ja äkkiä. Seuraava kohteeni taitaakin olla monille jo ennestään tuttu, nimittäin Hakaniemessä Toisella linjalla sijaitseva Satu Silvon perustama kasvisravintola Silvoplee – joka onkin äänestetty viime vuonna Helsingin parhaaksi kasvisravintolaksi – pääsee tänään esittelyvuoroon
Tämä suklaakakku saa ihanan sitruksisen makunsa Grand Marnier -likööristä. Lisää munasokeri-vaahtoon vuorotellen jauhoseosta, appelsiinimehua ja Grand Marnier likööriä samalla sekoitellen
Tocan Taste of Helsinki -menu. Taste of Helsinki . Unioninkatu 18, Helsinki. Kävin tällä viikolla herkuttelemassa italialais-suomalaisessa Toca-ravintolassa, joka sijaitsee Unioninkadulla, Kaartinkaupungin päässä
Tämä aikainen illallinen syötiin 14. 11. 2012. Kävimme kaverin kanssa marraskuun puolessa välissä katsomassa Svenska Teaternin syksyn uuden esityksen, yhdessä brittiproduktio Told By an Idiotin kanssa toteutetun Midsommarnatt's Dröm
Työkaverini ensimmäisestä työpaikastani saapuivat nyt vuorostaan Helsinkiin. Kokoonnumme aina vuorotellen eri paikkakunnille ja nyt oli syntymäpäiväni kunniaksi siis vuorossa Helsinki
Olen (varmasti myös kanssa-eläjiäni) hämmentävä yhdistelmä holtitonta hillittömyyttä, joka näkyy totaalisena kyvyttömyytenä kieltäytyä vielä yhdestä siivusta pizzaa (tai kokonaisesta lampaanreidestä) sekä perverssiä viehtymystä kaikkeen minikokoiseen, minkä ansiosta esimerkiksi Tukholman Grand Hotelin aamiaisella tarjolla olevat miniatyyri-Kalle's Kaviar-tuubit saavat äidinvaistoni herämään tavalla, johon edes nälkää näkeviä sudanilaislapsia esittelevät Unicefin mainoskampanjat eivät kykene (anteeksi Afrikka)
Helsinki Wildfoodsin nokkosrouhetta voi käyttää ruoanlaitossa pinaatin tavoin. 2 tl Helsinki Wildfoods nokkosyrttisuolaa. 2 rkl Helsinki Wildfoods nokkosrouhetta
Tämäkin ongelma olisi pienempi, jos eläisi vähän etelämpänä kun Helsinki. Keväällä kakkuihin pyydetään aina raikkautta, ennenkun vaihdetaan kesän puolelle ja jokatoinen lähtevä kakku sisältää mansikkaa
Iso latte, grande mukiin, ekstra kuumana, puolet soijamaidolla, puolet kookosmaidolla, ekstra annos maitovaahtoa, ei rasvaa, 2 pumpullista vaniljasiirappia, ripaus kanelia, ei sokeria, päälle kermavaahtoa ja kolme kaakaoströsseliä… Näinkö sen kahvin tilaamisen pitäisi about mennä
Opiskelen Helsinki Design Schoolissa valokuvausta, Voin lämpimästi suositella kaikille koulua joita valokuvaus kiinnostaa mikä parasta sen voi käydä työn ohessa
Mulle se ei oikeastaan ollut, ennen kuin pääsin tutustumaan siihen Helsinki Wildfoodsin kautta. Helsinki Wildfoodsilla on muuten myös maustettuja mahloja
Levain Helsinki. Tonnikalapasta kauden kasviksilla. 24. 7. 2017. Published 24. ♥2. Minusta tuntuu, että olen viimeisen viikon aikana tehnyt todella vähän itse ruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.