Eilen Mimmin keittiössä leivottiin koko päivä, ihan kun ennen vanhaan. Sitten olikin kyllä rätti-poikki olotila iltasella, mutta onpa pakastinkin pullollaan niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia
Aina voi jotain löydettyä reseptiä soveltaa oman maun mukaan. Nyt sorkitaankin omaa vanhaa reseptiä. Ainut "vika" viimeisimmässä kokeilussa oli, että pastaputket aavistuksen kuivahtivat uunissa
O. n. s. e. k. y. l. ä. i. t. m. ö. a. r. u. o. d. p. h. ,. g. v. j. c. N. M. 1. J. A. U. H. E. L. I. K. S. T. 4. 0. 3. 2. -. (. ). b. P. Ä. R. 5. d l. t l
Ihanaa keskiviikkopäivää kaikille. Kesäkurpitsat ovat nyt parhaimmillaan ja tässä yksi kesäkurpitsaherkku, jota pyrin valmistamaan vähintään kerran vuodessa loppukesästä tai alkusyksystä, eli jauhelihalla täytetyt kesäkurpitsat
En tiedä miksi cannelloneja tulee tehtyä niin harvoin, sillä ne ovat kuitenkin hyvää pastaruokaa. Sitä paitsi vähemmällä vaivalla valmistuvaa kuin esimerkiksi lasagne
Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Hienonna sipuli. Paahda jauheliha pannulla ilman rasvaa. Lisää kesäkurpitsojen sisus, porkkanat ja sipulit
Innostuin fenkolikeitosta niin paljon, että intouduin ostamaan kaupasta lisää fenkoleita. Aikani googleteltuani, päädyin valmistamaan fenkolit omalla tavallani
1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
Sinisimpukat päätyvät yleensä pöytäämme samalla tutulla Bistro O Matista vakoillulla reseptillä. Suunnitelmissa on kuitenkin ollut kokeilla myös simpukoiden gratinointia
Jäimme lasten kanssa muutamaa päivää ennen Pekonia kesälomalle. Kun vihdoin olimme kaikki yhtä aikaa lomalla, päätin loma-alkajaisiksi tekaista cannelloneja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.