Karitsan sisäfile ja peruna-fenkolipaistos. Karitsan sisäfilee kypsyy pannulla niin nopeasti, että sitä ei kannata alkaa paistamaan kovin paljon aikaisemmin kuin vuoka on valmista
Herkuttelin pääsiäisenä niin perinteisellä hitaasti haudutetulla isäni marinoimalla lampaanpaistilla, mokkakastikkeella, valkosipulikermaperunoilla ja minttuhyytelöllä kuin näillä supernopeasti kypsyvillä sisäfileillä, joille keittelin kiireettä oman punaviinikastikkeen
Karitsan sisäfile ja peruna-fenkolipaistos. Karitsan sisäfilee kypsyy pannulla niin nopeasti, että sitä ei kannata alkaa paistamaan kovin paljon aikaisemmin kuin vuoka on valmista
Karitsan sisäfilettä, punaviinikastiketta ja valkosipulikermaperunoita. Pääsiäiseenkin sopivaa ruokaa, karitsan sisäfilettä herkullisen kastikkeen ja valkosipulikermaperunoiden kanssa, olkaapa hyvä
Lauantai-illalla valmistin palsternakasta pyreen, jota syötiin kera naudan sisäfileen. Ja onnistui fileen paistajakin, joka paistoi naudan sisäfilepätkästä pinnat kiinni valurautapannussa
Tuli vahingossa ostettua pienet poron sisäfileet vaimolleni ja itselleni. Poron sisäfile on kutakuinkin saman kokoinen kuin karitsan, reilut 100 g per kipale. 2 kpl poron sisäfilettä (kalvoineen 115 g/kpl, ilman kalvoja noin 100 g). com 2 kpl poron sisäfilettä (kalvoineen 115 g/kpl, ilman kalvoja noin 100 g)
Pitkän ja ihanan kesän jälkeen on alkanut taas se arki. Haudutuspata (esim. crockpot) on uudehko kodinkone Suomessa, mutta mielestäni todella käytännöllinen kiireiseen perheeseen
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
R. i. s. t. a. k. u. l. y. n. e. h. d. o. m. j. r. ,. ä. ö. v. V. p. -. L. ½. 1. /. P. 3. 2. w. K. A. S. T. (. z. ). J. N. g. f. 8. 0. I. M. O. 7. 5. 6. E. d l. t l
K. u. t. e. n. a. i. m. k. r. o. ,. l. s. p. D. c. d. j. v. ä. E. -. y. M. h. ö. T. P. V. 8. 0. g. O. S. L. 1. 2. 5. 4. f. A. 3. (. F. C. ). H. z. 7. R. d l
Possun sisäfilettä ja omenakastiketta on jo aiemminkin blogissa valmistettu, mutta ei yhdessä. Suolaa ja pippuroi sisäfile ja paista pannulla pinnat kiinni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.