Vaikka voissa paistettuja kotimaisia ahvenfileitä tai savustettuja ahvenia on vaikea voittaa, eivät höyryttämälläkään valmistetut ahvenet ole kovin pöllömpiä, varsinkin kun niiden kera tarjoaa kivasti maustettuja kasviksia
Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Kuumenna 6 dl kevyesti suolattua vettä kiehuvaksi, lisää linssit ja fenkolisilppu
Höyrytetyt kalapalmikot valmistetaan lohesta ja kuhasta. 1. Leikkaa molemmat kalafileepalat pitkittäin ohuiksi, muutaman sentin paksuisiksi suikaleiksi
Höyryttämällä kypsytetty lohi ja kasvikset on vähäkalorinen ja terveellinen herkku. Tarjosin oman loheni lisukkeena myös ruotsalaisia tilli-kermaperunoita, mutta annos toimii myös mainiosti ilman niitä, jos haluaa välttää hiilihydraatit ja kerman
Höyrytetty kuha tarjoillaan keitettyjen uusien perunoiden ja parsakastikkeen kanssa. 1. Leikkaa kuhafileet ruodottomiksi tekemällä ruotojonon kummallekin puolelle viilto ja leikkaa ruotojono irti
Ensimmäinen ruoka, johon sitä tuli, oli paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta. Paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta 4 henkilölle. Paistettua turskaa, maa-artisokkaa ja paprikakastiketta 4 henkilölle
Entä oletko kokeillut jo turskaa. Onko sinustakin vaikea keksiä kalaruokia arkeen. Pannulla pyörii aina sama lohenpala, uunissa muhii kasa kalapuikkoja ja kuivakaapissa majailee tonnikalapurkkiröykkiö, joka kaivetaan esiin kun muistetaan, että kalaa pitäisi tosiaan syödä enemmänkin kuin kerran viikossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.