Silvopleen tavoitteena on tarjota terveellistä kasvisruokaa kohtuulliseen hintaan, käyttäen puhtaita, luonnonmukaisesti ja eettisesti tuotettuja raaka-aineita, tinkimättä kuitenkaan hyvästä mausta
Menetin Taste of Helsinki -neitsyyteni vasta tänä vuonna. No se on Instagram-kyykky. Polettien ansiosta ruoan maksaminen sujuu nopeasti, koska korttien lukemiseen ja vaihtorahojen pläräämiseen ei kulu aikaa
Tai noh, oikeastaan vain yksi puoli vilisee, sillä se on vastapäätä Memphis-ravintolaa ja toinen puoli on "kujalla", joka johtaa viereisiin muihin kauppakeskuksen ravintoloihin ja WC-tiloihin
Työkaverini ensimmäisestä työpaikastani saapuivat nyt vuorostaan Helsinkiin. Viime lauantaina vietettiin syntymäpäivääni jälleen kerran - varmaan viidennen kerran
Helsinki Wildfoodsin nokkosrouhetta voi käyttää ruoanlaitossa pinaatin tavoin. Tammikuun BestBites -yllätyspaketti kuitenkin sai minusta vihdoin leipurinkin irti
Opiskelen Helsinki Design Schoolissa valokuvausta, Voin lämpimästi suositella kaikille koulua joita valokuvaus kiinnostaa mikä parasta sen voi käydä työn ohessa
Mulle se ei oikeastaan ollut, ennen kuin pääsin tutustumaan siihen Helsinki Wildfoodsin kautta. Se auttaa esimerkiksi munuaisten toiminnan parantamiseen, anemian hoitoon, sekä verenpaineen ja -sokerin säätelyyn
Levain Helsinki. En ole tainnut aiemmin syödä kesäisin juurikaan pastaa, miellän sen voimakkaasti syys- ja talviruoaksi mutta tänä vuonna olen ehtinyt tekemään jo aiemmin bloggaamaani kesäpastaa ja nyt tätä tonnikalapastaa kauden kasviksilla
Tällä suunnalla ollaan nyt parin päivän ajan totuteltu vähän erilaisempaan arkeen, sillä perjantaina mä sanoin haikeat heipat työpaikalleni ja aloitin ne paljon odotetut opiskelut Helsinki Design Schoolissa
Tosiaan maanantaina heti aamusta lensin Ouluun, missä kehittelin pari päivää reseptejä tulevaan joulusesonkiin ja jo eilen illalla pääsin painamaan pään omaan tyynyyn täällä Jyväskylässä
Kuusi vuotta sitten Helsinki oli ihan kiinnostava ravintolakaupunki, nyt ravintolakartta on laadukkaampi, monipuolisempi ja kansainvälisempi, mutta samalla rennompi kuin koskaan aiemmin
Kiitokset järjestäjille ja Helsinki Brass Quartetille, oli kivaa. Säästin osan perunoista siihen - kun nyt sattui jääkaapissa olemaan sopivasti kermaviilipurkin ja majoneesin jämät
chorizomakkaraa, paahdettuja, suolattuja hunajamanteleita, manchegojuustoa, Valdeon-sinihomejuustoa, tapenadea, johon laitoin myös säilöttyjä sitruunoita sekä täysjyväpatonkia
Ensinnäkin, joulu-tammikuussa oli jo hyvin tiedossa, että saisimme perheenlisäystä tämän vuoden loppukesästä, ja nyt puhun siis ihmislisäyksestä, koiria meillä on tietääkseni ihan riittävästi nykyiseen elämäntilanteeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.