Itse tehty sämpylä vaatii toooosi pitkän kohottamisen että niistä tulee riittävän kuohkeita. Taikinaa pitää kohottaa vähintään se neljä tuntia niin varmistetaan sämpylöiden kuohkeus
V. o. i. k. a. u. h. s. t. H. m. n. b. l. g. r. v. e. p. j. ä. K. 1. 0. ,. 4. 3. S. y. ö. ). J. d. f. P. L. T. -. c. 8. M. 2. (. /. A. N. O. ". w. G. 5. Ä. E. t l
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Olin suunnitellut tekeväni Kiinalaista hot and sour -keittoa myöhemmin viikolla, mutta päätin nyt aikaistaa kokeilua, kun raaka-aineetkin olivat valmiina
Tuliset kanansiivet ovat ehkä yksi lempparini kanaruokien joukossa. Kuten aiemminkin olen todennut, luun vieressä se liha vaan sattuu olemaan paljon maukkaampaa ja mehukkaampaa kuin rintafileessä
Sekoita perunajauhot pieneen vesimäärään pienessä kulhossa ja lisää suuruste keiton joukkoon. Reilu vuosi sitten osallistuimme oululaisella ruokabloggaajaporukalla Makukellarin järjestämälle mukavan rennolle ja samalla opettavaiselle kiinalaisen ruoan kokkauskurssille
- Vatkaa vehnäjauhot kylmään veteen tasaiseksi seokseksi ja sekoita suurus kiehuvaan pataan. Vaihteeksi porsaan palapaistia kun näytti olevan kaupassa edulliseen hintaan
gluteeniton , gluteeniton hot dog , gluteenittomat hot dog -sämpylät , hot dog - sämpylät. lisää jauhot vähän keralla ja vaivaa yleiskoneella 10 minuuttia. kohota valmiita sämpylöitä 1h
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.