Viikko on ollut jotenkin kiireinen ja mieltäni on syyhyttänyt saada vispilät talon emännän käteen ja haluttanut niin tehdä moussekakku, jossa on kerros paahdetusta valkosuklaasta ja kerros passionmoussesta
Syksyn kasvissesonki alkaa olla nyt parhaimmillaan. Vihannesosastolla törmää runsaudenpulaan, kun kaalit, porkkanat, kesäkurpitsat ja sipulit näyttävät parhaat puolensa ja vieläpä pikkurahalla
Mausta suolalla ja muista, että anjovisfileestä irtoaa suolaa. Vorschmack on klassikkoruoka, joka tunnetaan Suomessa marsalkka Mannerheimin lempiruokana
* Muista pitää patalaput-/tumput tms. torstai 21. tammikuuta 2016. Helppo kattilaleipä/pataleipä. Kattilaleipä-/pataleipäohjeita on vilkkunut netissä jo pidemmän aikaa ja nykyään se taitaa ollakin aika trendileivonnainen leipien saralla
Cookie Dough, keksitaikina. Ehkä parasta mitä tiedän ja vielä terveellinen Cookie dough, nam. Mä oon aina tykännyt taikinasta enemmän, kun itse kekseistä
Oikein hyvää huomenta. Jos olet ajatellut valmistaa pääsiäisen kunniaksi kahvipöytään tai jälkiruoaksi jotain terveellistä, kannattaa tämä resepti ja kuvat skipata
Olen tainnut useampaan kertaan mainitakkin, että suklaa on herkkuani. Yksi suklaaherkku, joka lauantaisin kaupasta kotiin tulee, on susu-palat ja nyt halusin kokeilla tehdä niitä itse
En tarkalleen muista kuinka monta karkkia rouhin, mutta niitähän voi laittaa ihan oman maun mukaan. Vadelmia kun riittää, niin tein tässä jokin päivä vadelmajuustokakun mariannerouheella höystettynä
Eilen aamulla unen pöpperössä arkivapaa aamuna tekaisin kaurapuuron lopusta sämpylätaikinaan. Sininen emmental-juustokannika odotti myös käyttöä, joten niistä + muutamasta muusta aineksesta syntyi kertakaikkisen ihanan pehmoisia sämpylöitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.