Höyryttämällä kypsytetty lohi ja kasvikset on vähäkalorinen ja terveellinen herkku. Tarjosin oman loheni lisukkeena myös ruotsalaisia tilli-kermaperunoita, mutta annos toimii myös mainiosti ilman niitä, jos haluaa välttää hiilihydraatit ja kerman
Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Riivi timjaminlehdet sulatetun voin joukkoon ja anna maun avautua. Yhdistä timjamivoi perunasurvokseen ja sekoita hyvin
Reseptiin voi käyttää mitä tahansa vaaleaa kalaa, parhaiten sopivat siika ja kuha. Tämä kalaresepti on Vappu Pimiän keittokirjastaja nousi heti omaksi kalalempparireseptiksi kun ensi kertaa kokeilin
Pääraaka-aineeksi yrteille valitsin taas kalaa, koska olen niin "so in love " kaikkiin kalaruokiin. Valmistin lopulta lohta, kasviksiaja riisinuudeleita aasialaisella twistillä
Näin kävi perjantaina, kun minun piti valmistaa tomaattista lohta ja sille lisäkkeeksi gnoccheja. Löysin nimittäin pakastimesta pussillisen keittovalmiita gnocchejajaajattelin pakastimen vajennusmielessä käyttää ne pois
Laita jauhotjakorppujauhot omille lautasilleen. Sekoita korppujauhoihin suolaa ja pippuria. Kääntele kalapalat ensin jauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa
Pimenevässä syysillassa sitä kaipaa lautaselleen tuhtejamakuja. Tässä annoksessa niitä tarjoilevat pitkään haudutetut porsaan posket ja kasvis-ohra lisäke
maissia, kasviksiaja pihvejä. Tämän kesän innostuksemme on muurinpohjapannulla ruuanlaito, helppoa ruokaa runsailla kasviksilla ja lihalla ja makupaloina pähkinöitä, pekonia, yrttejä ym
Bambukorin ritilät kannattaa kalaa valmistettaessa suojata esimerkiksi leivinpaperilla, jotteivät kalasta irtoavat nesteet imeydy (ainakaan kovin suurissa määrin) bambuun
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.