Perjantaina. jääkaapissa odottivat parsanippu ja nieriää, loistavat ainekset moneen. herkkuun. Tällä kertaa kuitenkin piti saada jotain nopeasti mutta viikonlopun
K. o. t. i. m. a. s. e. k. p. l. n. u. r. h. d. v. E. j. ä. N. y. f. V. ,. P. -. S. b. w. c. R. U. I. L. T. Y. A. M. F. 1. 2. ö. B. (. 6. ). 4. 5. 0. g. /. 3. O. d l. t l
Tämä oli "tilauspäivällinen", jonka tein isäni syntymäpäivien kunniaksi. Päivänsankari vaikutti tyytyväiseltä kestitykseen ja itse tykästyin kastikkeeseen kovasti - jota olisi kyllä saanut olla ainakin tuplamäärä
Tämä ohje on uusimmasta Kevyt Kokki- lehdestä, joka on ehdottomasti yksi lempiruokalehdistäni. Alkuperäisessä ohjeessa käytetty liha on porsaan sisäfilettä, käytin ulkofilettä ja kastikkeeseen ei tullut lainkaan mitään suurustetta jota minä kyllä lisäsin koska muuten kastike olisi ollut melkoista lirua
Ankan rintafileet appelsiinikastikkeessa. RANSKALAISET HERKUT. Kun tyttäreni olivat pieniä, he halusivat usein syödä Acapulcon ankkaa, suomeksi lasten mieleen suunniteltua kana-annosta, joka ei ollut ankkaa nähnytkään
Hakaniemen hallista löytyi punakampelaa. Kampelaa ei pidä valmistaa aivan vastapyydettynä, vaan se pitää perata ja jättää lepäämään seuraavaan päivään ennen ruoaksi laittamista
Lisää lohta. kaupassa oli tarjouksessa kokonainen norjalainen lohi, joten siitähän riitti kahteen erilaiseen ruokaan (+pää ja ruodot liemeksi kolmanteen)
Y. R. T. I. K. A. L. U. N. n. 1. k. g. a. l. u. r. i. t. f. e. s. v. o. ö. j. y. ä. h. p. m. (. ). 2. /. D. -. 3. 0. 6. P. 8. S. M. à. ´. c. ,. 7. O. E. 4. B. d. k g. t l. m l
Viimeisiä ruokareseptejä viedään Terhin osalta hetkeen, sillä kohta on vuorossa torture-tammikuu eli, kuten kaikilla muillakin suomalaisilla, tipaton ja herkuton hetki
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.