T. e. k. i. m. l. o. a. t. s. v. h. j. n. u. K. p. r. ä. f. J. ö. y. ,. H. V. . S. O. R. A. N. I. M. E. L. U. P. -. 4. (. ). 3. d. 1. b. c. 2. 0. 8. 6. Y. d l. t l
Kun on aikansa tehnyt uunissa paahdettuja juureksia kuutioina, lohkoina tai kokonaisina, yhtäkkiä niistä saakin aivan eri sävärit kun leikkaa ne vaikka parin sentin paksuisiksi lanteiksi
Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa. Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta
T. ä. m. r. u. o. k. a. n. l. p. e. i. s. t. (. C. h. S. ). ,. j. v. V. X. Ä. d. I. x. -. y. b. ö. g. K. L. R. 1. 5. 3. 4. 2. c. P. 7. 0. A. 6. J. E. U. a l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.