Talviloman alkamisen kunniaksi päätin leipoa paljon hehkutettua kinderpiirakkaa. Tämän reseptin löysin Tarun Taikakakun -blogista ja muokkasin sitä hieman kuorrutteen osalta
Erityisesti se seikka, että lehtikaalin saa mahtumaan pakastimessa pieneen tilaan tekee siitä makunsa lisäksi ihan unelma kasviksen, sillä ainakin meidän pakastimemme alkaa näin satokautena olla pullollaan niin parsakaalia, kukkakaalia, pinaattia, nokkosta, raparperia kuin monia muitakin vihanneksia ja marjoja
En tykkää kaupan kekseistä, mutta kotitekoisia pikkuleipiä rakastan. Tosi harvoin niitä silti tulee leivottua, taidan jotenkin unohtaa, kuinka hyviä pikkuleivät ovat
Lehtikaali oli varmaankin viime vuoden trendikkäin kasvis. Itsekin kokeilin tehdä lehtikaalisipsejä, ja ihan hyviähän nuo olivat, mutta pakko on silti myöntää ettei perinteisiä poimutettuja perunalastuja hevillä voiteta
Kesäni alkaa todenteolla vasta silloin, kun pääsen Hankoon. Täällä saan torikauppiaaltani parhaiden mansikoiden lisäksi myös täydellisiä siiklejä, ja niissä, jos missä maistuu kesä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.