Tämä lihapata on samantapaista kuin tämä paprikaporsas, mutta laitoin tähän lihaksi vain possun kassleria, paprikan lisäksi myös porkkanaa ja ihan viime tingassa hurautin sekaan vielä lähes valmiiseen lihapataan mausteliemessä olevia herkkusieniviipaleita (kuvittelin herkkusienien kyllä olleen ihan tavallisia maustamattomia liemeen säilöttyjä, mutta nämä olivat positiivinen yllätys
Y. h. d. e. s. ä. u. o. i. k. b. l. g. t. a. n. ,. K. p. ö. y. v. m. r. w. j. E. S. J. R. T. W. 5. 0. (. ). 2. 4. 1. 3. O. V. M. N. L. P. &. -. I. G. U. A. <. 3 l. d l. r k
V. o. i. n. s. a. ,. e. t. ä. l. v. -. m. r. u. k. ♥. N. h. y. p. Ä. ö. j. T. d. M. 1. /. 2. 0. 3. E. *. K. P. g. 5. L. O. H. f. S. 4. A. ☺. ☺ l. k g. d l. t l
1. Tomaattikastike. Sulata voi kattilassa. Siirrä kattila levyltä ja vatkaa jauhot voihin. Pane kattila takaisin levylle ja kaada joukkoon lihalientä vähän kerrallaan
porsaan kassleria. Porkcharmer paella porsaan kassleria. Savustettu kassler sähkösavustimessa. Jokin aika sitten Henri Alen putsasi jälleen kerran pöydän julkaisemalla Twitterissä muutaman yksinkertaisen reseptin, enkä usko, että jäivät herran viimeiseksi
(Kuvassa on porsaan kassleria, hunajapaahdettuja juureksia, sekä grillattua halloum- juustoa. ). En yleensä välitä sian lihasta, mutta kaupassa sattui kassler-tarjous silmään ja niinpä ajattelin, että vaihtelu virkistää
600 g Porsaan kassleria. En ole mikään possufani. Jokin siinä tökkii. Joulukinkku on ihan jees, mutta olen pärjännyt hienosti ilmankin parina viime jouluna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.