Tarjoillaan kylmänä. Gazpacho on alkuperältään leipäkeitto, mikä syntyi kun yhdistettiin kuivahtanutta vaaleaa leipää, oliiviöljyä, suolaa ja viinietikkaa sekä valkosipulia
Bataattikeitto on tuttu juttu ja itsekin olen siitä tänne laittanut ainakin kaksi tai kolme ohjetta. Kun olen tätä menetelmää alkanut käyttää keittojen tekoon, paluuta ei ole
Kaada keitto kattilaan ja lisää sen verran lientä että keitosta tulee sopivan sakeaa. Mausta keitto balsamicolla ja/tai sitruunamehulla, hunajalla suolalla ja pippurilla
K. u. i. n. k. a. r. o. s. t. -. m. l. e. ,. p. y. ä. v. P. M. A. N. h. E. (. T. ". f. H. b. g. j. ö. ). S. O. 3. 4. 1. 2. c. 0. d. V. 5. L. 6. R. J. D. G. ( l. t l
Mausteista Chorizomakkaraa, paprikaa, kanaa ja äyriäisiä simpukoiden ja katkarapujen muodossa sekä aromaattista sahramilla maustettua riisiä, tämä on Espanjalainen Paella
Hetken aikaa netissä googlettaen päädyin sosekeittoon. Palsternakka on minulle ihan uusi tuttavuus. Perunakioskilla oli niin hyvän näköisiä palsternakkoja että oli pakko ostaa
Toki tämä voisi toimia myös niin, että suklaan sulattaa ensin mikrossa ja lisää sen kylmään maitoon. Kun kaakao on jääkaappikylmää kaada se kahteen korkeaan lasiin, pursota pinnalla kermavaahtoa ja koristele haluamallasi tavalla
Espanjalainen perunamunkas sopii mainiosti aamupalaksi, brunssille tai jopa lounaaksi. Tarjoile espanjalainen perunamunakas sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa
Sunnuntaipäivällisellä syötiin keittoa paahdetuista paprikoista ja focacciaa. Keittoa maistellessamme kommentti oli kuitenkin myönteinen, aika hyvin olin kuulemma paprikan maun onnistunut saamaan keittoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.