Risotto milanese 4 – 6 annosta. Tämä viikonloppuherkku sai innoituksen muutaman vuoden takaiselta Italian matkalta, kun vierailimme yhden Italian tunnetuimman, ja viljelyalaltaan suurimman Amarone- tuottajan Tommasin omistamassa Villa Quarantassa
Tänään mansikkavaahtiksen keittiössä itse tehtyjä lohkoperunoita, possun leikettä wieninleikkeeksi tehtynä, päälle paistettuja persikoita ja ihanaa bearnaisekastiketta
M. u. t. a. m. v. o. s. i. e. n. k. ä. l. y. ö. r. J. ,. j. h. d. N. p. g. b. c. S. T. E. Ä. A. (. 2. 5. ). O. &. R. 1. 0. /. -. L. P. H. U. K. 3. V. 4. I. 9. 6. G. 7. C. 8. =. +. Y. d l
Kuten kerroin tässä postauksessa, Milanon merkkirisotto on Risotto alla Milanese. Risotto alla Milanese on alunperin tehty kuullottamalla silpottua sipulia ja härän luuydintä voissa, lisämällä Carnaroli riisiä ja sen jälkeen valkoviiniä
Mutta tällä kertaa kokatessani saivat sienet olla, mielessä pyöri risotto alla milanese. Tässä vaiheessa ruokaa ei enää voi kutsua Risotto alla Milaneseksi, joten ristin sen uudelleen "Risotto alla Chilisitruunase"
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.