Loimulohi ei yltänyt savulohen tasolle, joten valitsen jatkossa savustettua lohta. Tietysti laatu ja maku vaihtelee, mutta tämä loimulohi oli liian kuivaa
Kypsä loimulohi on pehmeää ja irtoaa nahasta helposti. Nosta kala loimulaudalle ja napauta fileen läpi lautaan naskalilla noin 6 reikää puutappeja varten
Loimulohi kypsyy nuotion yllä ihan kirjekurssi-insinöörin virittelyosaamisella. Tarjoile loimulohi esimerkiksi kanttarellimuhennoksen, uusien perunoiden ja ison, tuoreen salaatin kera
Alkaa olla aika lyödä pakettiin ruokavuosi 2016. Bloggaamisesta on tullut kuluneen vuoden aikana entistäkin tärkeämpi harrastus, ja se näkyy blogissakin, vaikka yhä edelleen Viikonloppukokki on minulle puhdas harrastus
Uudet perunat - ehdottomasti siiklit - ja niistä valmistetut perunasalaatit maistuvat kesältä. Meillä perunasalaatti kuuluu usein saariretkiemme eväskoriin ja sitä löytyy usein muodossa tai toisessa myös kesäjuhlien noutopöydistä
Hoh-hoijaa, miten on hiljaista. Lisäharmitusta perusarkeen tuo nivelkierukan repeämä ja tässä sairasvuoteella ollessa ei kiinnosta keittiöpuuhat pätkääkään
Viimeisimmässä ruokatorstaissa oli varsin kutsuva lohipiirakan ohje ja hyvvähän siitä tuli. Piirakan kanssa sopii erittäin hyvin kuiva saksalainen riesling
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.