Ruokana siis savustettua lohta, varhaisperunoita Italiasta sekä mätikastiketta. Mätikastike sopii erityisen hyvin savustetulle lohelle, mutta käy myös paistetun lohen tai muun kalan kanssa
O. s. t. a. n. i. j. o. l. k. b. u. h. T. ä. v. g. r. p. e. K. m. ,. J. M. y. L. ö. d. S. 1. 4. 2. -. /. 3. 0. 5. A. R. V. (. ). E. I. w. c. f. x. '. B. z. P. F. C. q. G. W. ) l. d l. t l
Julkaisin aiemmin hyvin simppelin lohipita-reseptin. Lohi on niin herkullista pitaleivän välissä, että päätin kokeilla jotain hieman erilaista makukomboa
1. Hyytelö. Laita liivatelehdet veteen likoamaan ja keitä liemi. Siivilöi liemi kostean, mutta nihkeäksi väännetyn siiviläliinan, tai vedessä huuhdellun kahvinsuodattimen läpi
1. Sulata ja valuta pinaatti ja silppua tilli. Jätä muutama tillinoksa koristeeksi. 2. Sekoita pinaatti ja tilli keskenään ja levitä voideltuun uunivuokaan kalalle pediksi
savustetut perunat ja mätikastike. Uuden vuoden herkkuvinkit. 29. 12. 2016. Julkaistu. ♥Tykkää. Vuodenvaihde lähestyy, ylihuomenna vaihtuu tämä vuosi uuteen ja sitähän on juhlistettava
Pohjois-Pohjanmaalta ohraletut ja mätikastike (lipstikka teki mätikastikkeesta taivaallista), Keski-Suomelta punakaalisalaatti ja Uudeltamaalta tämä lakritsinjuurivanukas, joka omassa vääntyi heti lakritsi-pannacottaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.