Eli parsat. Eli meidän mielestä koostumukseltaan aika täydellistä. Vihdoinkin ne ovat taas täällä. Vaikka löytyyhän kaupoista nykyään parsanippuja pitkin talveakin
Lisää 1 1/2 kertainen määrä riisin tilavuudesta vettä, eli tässä tapauksessa 9 dl. Nyt sattui pääsiäiseksi vähän enemmän porukkaa meidän huusholliin ja tein pitkäperjantain kala-ateriaksi tämän pääsiäisen väreihin sopivan sapuskaan
Yleensä suurimmat ihailut ravintolassa tarjoiltuun ruokaan liittyvät maukkaisiin kastikkeisiin. Kotona kokatessa kastikkeeseen ei jaksa useinkaan paneutua, vaikka se onkin yksi tärkeimmistä makuelämykseen vaikuttavista asioista
Kun eilen vielä kiirastorstain pitkäksi venähtänyt illanvietto painoi päälle, päätin oikaista parit mutkat suoriksi ja valmistin hollandaisen tällä simppelillä reseptillä
Ideana on käyttää vain kirkastettu osa voista, eli älä kaada kattilan pohjasakkaa keltuaisiin. liemiaineksiaHollandaisekastike(neljälle)150 g voita2 rkl vettä3 munankeltuaista2 tl puristettua sitruunamehuaripaus cayennepippuriaripaus mustapippuriaripaus suolaasiivilän tapaan kattilan päällä pysyvä "suklaansulatuskapine" on kätevä
K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
A. l. k. a. n. ä. ö. j. o. i. m. e. t. s. ,. u. v. r. p. L. -. S. h. d. y. J. M. N. T. 4. f. 8. 2. b. c. K. 1. 5. 0. g. R. /. I. P. +. Ä. 3. V. H. '. O. E
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.