Tässäpä olisi sitten pangasiusta, eli haimonnia sekä katkarapuja thaimaalaisittain. Jos et satu löytämään pangasiusta, voit käyttää hyvin myös kuhaa, seitä tai miksei lohtakin
Nykyään turskaa ja merianturaa on ylikalastuksen takia vaikeampi saada joten olen tähän myös kokeillut jopa Pangasiusta, jota tähän en suosittele koska sillä mielestäni oli hieman pohja-mutainen maku kuten siika joskus kesällä
Pakastimesta lisäksi pari fileetä pangasiusta ja pussillinen isoja scampeja. Tein perjantaina yrittäjälle kauppalistaa miettimättä sen enempää mitä meillä viikonloppuna syödään
800 g punakampelafileetä, tai kampelaa tai pangasiusta. 1. Kuumenna uuni 200-250 asteeseen. Valmista muusi, mausta muskotilla ja sekoita siihen keltuaiset
Pangasiusta pöytään. Eilen tuli tosiaan ostettua Pangasiusta. Kuitenkin olen jo muutaman päivän pörräillyt kalatiskin ympärillä tsiigailemassa pangasiusta, ja hinta 9,90 kg sai vakuuttumaan uudesta yrityksestä
Sunnuntain päivällinen oli vielä hakusassa ja pakastimessa oli pari filettä pangasiusta - siispä fileet sulamaan ja sormet ristiin, että kaapista löytyisi muutkin ohjessa tarvittavat ainekset
1. Puhdista ja puolita sienet. Halkaise ja huuhdo purjot, paloittele 10 cm paloiksi. Laita purjot pannuun, kaada kalaliemi päälle ja keitä muutama minuutti
Viikonloppulehteni liitelehdessä oli kiinnnostava ohje kanapyöryköille,joka kuulosti sen verran houkuttelevalta,että koska en syö kanaa enkä siis muutakaan lihaa niin tein siitä vegaanisen version
1. Jauha tai sekoita tehosekoittimessa katkaravut tasaiseksi tahnaksi, lisää loput ainekset. Mausta. 2. Pursota tahnaa jokaiselle kalafileelle ja kääri rullalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.