O. n. k. o. s. i. u. l. a. v. e. ä. p. h. r. t. m. A. K. j. ö. S. y. ,. d. V. 7. -. 8. 4. 0. P. 5. g. 1. ½. 3. 2. f. M. (. ). L. J. T. *. ü. b. ô. N. d l
Pannupihvit ovat tuhtia ja hyvää talviruokaa. Turvota korppujauhot kermassa ja lisää seokseen raastettu raaka sipuli, soijakastike, hiukan suolaa ja mustapippuria
Kuitenki sain idean kyhäillä itelleni vanhan kunnon pannupihvinja kermaista sipulikastiketta joka on kaikessa helppoudessaan yksi parhaista kastikkeista ja se sopii oikeastaan minkä safkan kanssa tahansa
Sipuliliemi oli paahdettu kitkeräksi, ei herkulliseen ja helppoon tapaan makeaksi. (*Sain ilmaisen sisäänpäsyn sekä pariin annokseen riittävän määrän ilmaisia poletteja)
Ensimmäinen asia, minkä aikoinaan Lähi-idässä opin, oli se, että persilja ei olekaan vain se väsynyt oksa koristamassa sitä yhtä väsynyttä pannupihviä joka ikisellä huoltoasemilla Hangosta Kaamaseen
Pannupihvit sipuliliemessä. Pihvit olivat ihan hyviä jasipuliliemi ihanaa. Feta-kasviskakun tein oman ohjeen mukaan ja samainen kakku löytyi myös neidin synttäreiltä
Kuori ja hienonna sipuli. Nosta lämpöä ja lisää voi, anna tiristä hetken ja lisää sitten sipuli. Ripottele päälle jauhotja sekoita, lisää neste ja keitä muutaman minuutin ajan
Vähän aikaa sitten kokeiltiin näitä Pirkassa julkaistuja sipulisia pannupihvejä. Niin, ja tein melkein tupla-annoksen, koska tämän ruoan tekoon menee hieman aikaa, joten sama tehdä kerralla enemmän
Tämän päivän menussa oli kolmen kokin keitoksia eli pannupihvit pippurikastikkeessa. Tuttavallisesti ja lasten kanssa kuitenkin kyseessä on jauhelihapihvit kastikkeessa
T. ä. n. s. t. a. r. R. u. o. k. i. e. d. j. f. m. S. p. -. l. M. h. v. y. Ä. 1. 0. ,. 2. 4. I. ö. V. A. N. 3. K. L. g. H. E. Y. J. (. 5. ). 7. P. '. a n. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.