K. a. l. r. u. o. k. n. s. i. t. e. h. S. d. m. y. ö. v. p. ,. ä. j. I. ). M. H. (. G. -. T. J. P. g. B. L. V. O. 6. 1. 2. f. b. 5. 0. 8. 3. R. A. 7. N. ) l. k g
K. o. t. i. m. a. s. e. k. p. l. n. u. r. h. d. v. E. j. ä. N. y. f. V. ,. P. -. S. b. w. c. R. U. I. L. T. Y. A. M. F. 1. 2. ö. B. (. 6. ). 4. 5. 0. g. /. 3. O. d l. t l
Hakaniemen hallista löytyi punakampelaa. Kampelaa ei pidä valmistaa aivan vastapyydettynä, vaan se pitää perata ja jättää lepäämään seuraavaan päivään ennen ruoaksi laittamista
Niinpä käytin kalapuikkoihin (MSC-sertifioitua) punakampelaa. En ole koskaan ollut innokas leivittäjä, mutta pakko myöntää, että toisinaan olen gluteenittomassa elämässäni ikävöinyt japanilaisia pankojauhoja ja niiden aikaansaamaa rapeaa paistopintaa
Kampelaa kun ei taida Valkjärvestä nousta. Gourmetkerholaisten huhtikuun tapahtuma oli luomu- ja lähiruokaan erikoistuneen MakuMaku -verkkokaupan järjestämä kalankäsittelykurssi
No päädyin kampelaan vaikka en ole sitä itse koskaan tehnyt. Kerran eräässä saaressa olen tuttavien laittamaa kampelaa ja myös kampelan poskea maistanut ja se oli herkullista
800 g punakampelafileetä, tai kampelaa tai pangasiusta. 1. Kuumenna uuni 200-250 asteeseen. Valmista muusi, mausta muskotilla ja sekoita siihen keltuaiset
Kampelaa esiintyy etenkin merialueilla, vaikka se voi elää myös makeammassa vedessä. esimerkiksi Suomen vesistöissä esiintyy vain tavallista kampelaa sekä harvinaisempaa piikkikampelaa
Voit kuorruttaa muita valkoisia kaloja kuten kuhaa, siikaa, kampelaa. 2-3 annostaValmistusaika 45 minuuttiaJuusto-ruohosipulikastikkeen ohje on eestiläisen Maalehden v
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.