K. o. k. e. i. l. n. j. ä. r. a. t. h. d. s. Y. v. u. ,. O. p. ö. y. E. F. c. b. G. &. -. m. J. N. I. S. T. U. L. /. w. g. f. _. =. 1. 0. 5. 4. 7. 8. 9. 3. %. B. 2. A. 6. D. P. R. M. H. (. ). '. z. W. x. C. B %. A %. o g
Nippu vihreää tankoparsaa. Helppoja nämä munat kyllä ovat ja valmistuvat muutamassa minuutissa, mutta tässä reseptissä parsat ja pekoni vaativat hieman lisää aikaa ja vaivaa
nippu vihreää parsaa (n. Nypi lohesta ruodot ja pyyhi kalafile siistiksi. Leikkaa kolmeen samankokoiseen palaan, asettele palat uunivuoan pohjalle, rouhi päälle suolaa ja mustapippuria
Veikkaan, että useamman viikon ajan meillä taas syödään parsaa nippu jos toinenkin. Nyt kuitenkin kaupassa oli jo parempaa parsaa edulliseen hintaan, joten pakkohan se parsakausi oli aloittaa
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.