Kääntele lihoja siis ahkerastija nosta sivummalle liian nopeasti grillaantuvat. Matkamuistoiksi ostin Soulissa kimchiä, maustekastikkeita, keittokirjojaja lisäksi pakkasin mukaan paljon makumuistoja
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
M. u. r. e. a. h. d. t. s. m. n. l. j. i. p. ä. P. v. ,. k. S. o. y. g. f. T. ö. V. b. L. R. 1. 8. 0. -. J. I. A. O. ”. H. C. ’. K. c. F. 3. 2. 4. d l. t l
Irrota uloimmat lehdet ja leikkaa tiivis ydin kahteen kolmeen osaan. Pane kaalit suureen paistinpannuun, lisää pari desilitraa vettä, peitä pannu kannella ja anna kaalien kiehua pehmeiksi
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Tarjoa pihvit porkkanamuhennoksen, höyrytettyjen herneiden ja perunalumen kanssa. Makuun sopii myös silputtu ruohosipuli jamarjasurvos tai kirpeä karpalokastike
Leikkaa liha neljäksi pihviksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa pihvit ohuiksi viipaleiksi. Paista hyvin kuumalla pannulla minuutti per puoli ja siirrä syrjään vetäytymään
Muita mielenkiintoisia juustokokemuksia syksyksi ja talveksi voisi olla tête de moine eli munkinpää hyvän Burgundy tai Rhône alueen viinin kera puhumattakaan veldeonista portin tai muscatin kera
Heti ensimmäisellä kilpailuviikolla kokkikokelaiden taitoja testattiin Wellingtonin pihvillä. Wellington ei ollut kuitenkaan ihan perinteinen, vaan sienitäytteen ja ilmakuivatun kinkun lisäksi taikinakuoren sisälle oli kääritty yrteillä maustettuja kreppejä
Seuraavalla kerralla maustan pihviä reippaasti enemmän ja käytän maustamiseen myös yrttejä. Olen kokeillut kaikenmoisia ilmakuivattuun kinkkuun käärittyjä herkkuja sekä lehtitaikinaan käärittyä kanaa Jamie Oliverin ohjeella, mutta jotenkin on jäänyt tämä klassikko kokeilematta
L. e. i. v. t. y. p. o. r. s. a. n. k. l. j. h. m. u. M. ä. g. O. N. 1. (. 4. ). /. 2. d. ö. V. H. S. ,. 3. K. 0. A. 8. U. I. -. 5. d l. t l. N u. S e. L e. A n. K u. M u
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.