Eilinen oli harvinaisuus. Porkkana ja minä molemmat vapaalla. Syytä pieneen juhlaan. Päätin puolestani hieman hemmotella Porkkanaa, ja pyöräyttää juhlan kunniaksi yhden omista bravuureistani
Maanantaista on tainnut tulla minun bloggailu-päiväni. D Tänään innostuin vähän Stockmannin herkkuosastolla ja tuli ostettua vähän sitä sun tätä, mistä piti sitten loihtia herkkuruokaa
Aamulla pari gluteenitonta leipää päällisineen, vettä ja kahvia // välipalana Skyr-rahka, pähkinöitä, kahvia ja vettä // lounaalla kanaa, riisiä ja kurkkua // ennen treeniä kolme riisipiirakkaa päällisineen, kahvia ja vettä // iltaruokana kanaa, riisiä ja Apetitin pehmeän pippuriset muurikkakasvikset // iltapalana rahkaa ja marjoja (ei kuvaa)
Muotoile taikinasta vedellä kostutetuin käsin pihvejä ja paista ne pannulla. Nosta pihvit uunivuokaan ja pane 150 asteiseen uuniin kastikkeen valmistamisen ajaksi
Pippuriset herkkupihvit. Olemme tehneet viime päivien aikana niin herkullista, helppoa ja nopeaa kotigourmeeta, että sinunkin kannattaisi kokeilla näitä reseptejä
Nosta lautasille viipale paprikaa ja asettele sen ympärille tonnikalakuutiot tarjolle. Mittaa öljy, etikka, yrtit, valkosipuli, chili ja laakerinlehti kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.