Tämä ohje löytyi alun perin suunnilleen tällaisena ruotsalaisesta Vego-lehdestä. Olen toki usein tehnyt uunijuureksia, mutta tuore viikuna ja päärynä tuovat settiin kyllä jotain spessua
Yksi kirjan lähtökohdista on pizzan arvostuksen nostaminen, sillä tämä nerokas ruoka on aivan liian aliarvostetussa asemassa ja maapallolla on liikaa huonoja ja intohimottomasti pizzaa pyörittäviä ravintoloita
Pohjasta tulee selkeästi pehmeämpi kuin mitä pizzapohja yleensä on, mutta tortillaletut ovat sopivan neutraaleja pizzapohjiksi ja pizza on helppo leikata
Viikunat & appelsiinit ovat kevyt ja raikas jouluaterian päätös. 1. Keitä lohkottuja viikunoita sokerilla ja kanelilla maustetussa vedessä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä
) ite tykkään et pienempään muotoon tehty pizza on kivempi tarjoilla ja onhan ne aika söpöjäkin. tällä välin voit valmistaa tomaattikastikkeen ja valmistella muut täytteet, kun taikina onkohonnut, kaulitse siitä levy ja leikkaa keskikokosella sydänmuotilla pikku pizzapohjia
Lempipizzassanion tavallisesti tomaattia, kohtuudella juustoa ja reilusti rucolaa. Pizzaa tekee mieli aika usein, mutta pizzaa suunnitellessa valinnan vaikeus on jotenkin aivan erityisen suuri
Vaivaa taikinaa hyvin, niin että saat taikinaan hyvän sitkon. keiton tai salaatin kanssa. Viimeistele pizza, calzonet ja leivät ennen tarjoilua vielä pirskottelemalla niiden päälle hieman oliiviöljyä
Täällä tai täällä on resepti nopealle leivinjauheella kohotettavalle pizzapohjalle. Mun mielestäni pizza vaatii kuitenkin hyvän tomaattikastikkeen ennen täytteitä, muttei sitäkään aina viitsi keitellä kokoon pitkiä aikoja
Tarte Flambée (Flammkuche) on Alsacen vastine pizzalle - ihanan helppo ja pekoninen herkku. Vaan ei taida tulla kenellekään tätä blogia lukeneellekaan yllätyksenä, että noinhan se on
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.