L. I. H. A. P. Y. Ö. R. K. Ä. T. (. n. o. i. 2. 0. -. 3. k. p. l. ). h. a. y. ö. r. ä. t. 4. g. u. d. s. j. e. 1. ½. ,. 5. m. M. c. v. f. S. J. 6. E. N. U. /. V. O. 8. i L. k p. p s. d l. r k
Minä olen tunnetusti kausi ihminen ja nyt se on tullut taasen huomatuksi aivan kokreettisesti. Sain viimme viikolla valmiiksi pitkään työnalla olleen villatakkini ja heti piti päästä aloittamaan seuraavaa projektia
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
Maksakastikkeeseen kannattaa käyttää mahdollisimman tuoretta maksaa. Toisin kuin liha yleensä vanhetessaan mureutuu ja muuttuu paremmaksi, kannattaa sisäelimet käyttää tuoreeltaan
P. a. r. i. v. k. o. h. u. p. e. n. m. t. M. ä. l. ö. y. f. s. ,. j. b. g. S. H. d. K. A. T. E. …. -. D. (. 1. 5. c. ). 2. 7. 0. 4. /. 3. L. 8. V. Y. 6. O. J. N. c m. d l. t l
Kuori juurekset ja sipulit. Pilko ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Mausta poronpotkat suolalla ja pippurilla, jauhota ne kevyesti ja ruskista pannulla öljyssä
Helppo kalaruoka isommallekkin porukalle toteuttaa. Tällä kertaa kala valmistui ihan vaan reunalliselle uunipellille, kun ei riittävän isoa uunivuokaa ollut käytettävissä
Lisää joukkoon porsaanpaisti, paprikat ja mustapapukastike. 450 g vähärasvaista porsaanpaistia. Tähän ruokaan possu marinoitiin täydellisen makuisessa marinadissa ja paistettiin uunissa kokonaisena
K. a. n. f. i. l. e. k. r. m. s. t. o. u. p. ä. h. j. S. ö. y. d. ,. v. 4. V. 1. 5. /. 0. g. 3. -. 2. U. 6. E. N. H. (. ). R. L. M. A. P. b. *. ô. ü. T. J. O. d l. s l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.