Opaskirjakin on jo ostettu - ja ruokaosio heti selattu. Satay-kastike. Kirjahyllyssä on ennestäänkin useita eri Aasialaisia keittokirjojaja niitäkin on selattu ahkeraan
Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut tekeväni dumplingseja (tai won toneja, dim sumeja, gyozazoja, momoja tai pot stickersejä) – rakkaalla lapsella on monta nimeä
Yleisaasialainen nakkikioskiruoka, grillivartaat sataykastikkeella, vei kielen jo kahdeksankymmentäluvun loppupuolella ja melkein siitä saakka olen valmistanut sitä monenmoisiin juhliin
yllä valmistettua Satay-kastiketta maustamiseen. Sain esimakua Truly Kira -blogia pitävän Kiran herkuista kirjan julkkareissa ja varmasti kokkailen siitä täällä blogin puolella arkeen sopivia omia suosikkejani
Aasialaisittain marinoidut kanavartaat jasatay-kastike. Aasialaisittain marinoituihin kanavartaisiin ja pähkinäiseen satay-kastikkeeseen tulee himo - ei siitä mihinkään pääse
Kokeile naanleipien ja riisin kanssa. Satay-kastike on todella hyvä broilerinlihan kanssa. Satay on alunperin lähtöisin Indonesiasta mutta on lähinnä Japanilaiseen keittiöön
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.