Aikaa meni mukavasti, eli kokopäivä keitellessä ja kuvatessa purnukoita. Varmasti lähes tulkoon jokainen grillaa kesällä ja yhtä monelle se on yhtä kuin kesä
Sekä makeutettua kondensoitua maitoa että karamellisoitua kondensoitua maitoa saa ostaa hyvin varustetuista ruokakaupoista, kannattaa kysyä neuvoa kaupasta jos ei itse löydä purnukoita
Bruchetta on alunperin yksi italialaisen keittön monista helmistä. Alkuperäiseen brucettaan hierotaan öljyä ja valkosipulia ja päälle laitetaan tuoretta tomaattia, basilikaa ja mausteita
Rapatessa roiskuu. Tekevälle sattuu ja mitä näitä nyt on. Tein meille sunnuntaina illalla parsakaali-pinaattikeittoa, koska Maku-lehden ohje vaikutti hyvältä
Shoppailuja ja SÄILÖNTÄÄ "aurinkokuivatut tomaatit". Kulunut viikko on ollut varsin tunnepitoinen. Samaan tahtiin kuin "tomaatit kypsyivät" - pakkasi tuo tyttäristä nuorempi kamansa kapsäkkiin ja muutti yhdessä kera kultaisen vävynvenkulan Treelle yhteiseen kotiin
Viime kesänä Dansukker järjesti kilpailun, missä piti tuunata mansikkahillo. Minäkin kehittelin hillon ja kuvailin sen, mutta en muistanut lähettää sitä tarpeeksi ajoissa, joten luomukseni jäi osallistumatta kilpailuun
Purnukoita on haalittu Facebookin kierrätyssivustoilta. Monen kylmän päivän jälkeen aurinko pilkisteli taivaalla ja lämpötilatkin nousivat kahdenkympin paremmalle puolelle, joten oli aika avata taas kesäkeittiön ovet
Sain tuossa jokin aika sitten laatikollisen erilaisia purkkeja ja purnukoita, joiden sisältö on mulle aivan uutta ja outoa ja joille olen yrittänyt löytää käyttöä
Tässäkin kuussa ehtisin tarttua Leivontafoorumin haasteeseen. Tästä on tullut jo addiktio. En voi mitään, siellä pyörii niin mukava porukka, etten voi olla osallistumatta
Kuluneen viikon aikana oonkin häärännyt keittiössä halaillen omia rakkaita purkkeja ja purnukoita loihtien toinen toistaan parempia herkkuja nautiskellen kaikista aidoista, puhtaista mauista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.