Jos ne ovat hyviä - tänään maistetaan - niin laitan ohjetta jakoon tännekin. Jotenkin tuo raakaleivonta jäi päälle ja väsäsin sitten vielä kokeeksi raakasnickersiäkin
Nyt syksyn tullen tuli vihdoin sen aika sillä alan huomaamattani kaipaamaan lämpimämpiä makuja kesän kepeyden jälkeen – huomaan iltaisin istuvani usein teekupponen kädessä ja hamuavani raikakan tuorepuuron sijaan lämmintä puuroa kanelilla höystettynä
Ohje, lisätietojaja kuvia löytyy blogistani. Eli astian voitelu, kaikki ainekset kippoon ja uuniin. Puuron voi tehdä uuniastiaan ihan normaalin puuro-ohjeen mukaisesti - ainoa ero vain, että uuniastia kannattaa voidella kunnolla ennen kuin laittaa ainesosat sinne, jottei puuro jämähdä astiaan kiinni
Olimme sopineet, että joululahjojen vaihtelun sijasta annamme toisillemme aikaa. Niinpä sovimme kiireettömästä päivästä, jonka aikana tekisimme kaikkea kivaa ja olisimme yhdessä
Kaiken sortin broilerikeitot ovat minun lempparikeittoja. Tässä versiossa on runsaasti kesäkurpitsaa ja muitakin kasviksia, riisiä ja lihana toista ruokaa varten paistamiani pehmeän pippurisia broilerin sisäfileitä paloiteltuna
Hapokasta puolukkaa ja lempeän vaniljaista cashewkermaa, nam. Tuohon kun lisää vielä vähäsen makeaa ja pehmeää banaania, niin alkaakin olla aika ihanasta välipalasta kysymys
Vieläkö joku jaksaajauhaa avokadopastasta. Avokado, valkosipuli, lime -kombo on ehdottomasti minun lempparini ja ihan suututtaa etten keksinyt avokadopastan reseptiä itse
) Ja on muuten täysin luomuinen malli. D Vinkkinä muuten, että pikainen ja herkullinen riisipuuro valmistuu arki-iltoihin Urtekramin täysjyväriisihiutaleista
Kohta on työviikko käsillä ja taas on aika alkaa miettimään eväitä töihin, jotain syötävää ennen treeneihin lähtöä (jos sattuu kuulumaan siihen ahkeraan ihmisjoukkoon) ja ennen kaikkea aamupaloja kotona, töissä, missä vaan
Raakakakkuja olisi ehkä tullut kokeiltua aikaisemminkin JOS kakkujen valmistukseen tarvittavat raaka-aineet olisivat hiukan edullisempia JA niitä tulisi erikoisuudestaan huolimatta käytettyä sitten kakkutestailun jälkeenkin
Hei ja heleää helmikuuta. Tammikuun loppu hujahti suorastaan eläimellisissä merkeissä. Ystävän kanssa on painettu ompelukoneen ja saumurin kaasujalkaa kilvan useamman tuhannen lankametrin verran
vegaaninen, eli ei hunajaa. Oon ite tykännyt käyttää esimerkiksi kookoskermaa raakakakuissa, sillä se keventää kivasti rakennetta ja freesaa suutuntumaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.