Ihanaa, jälleen on raparperivuodenaika. Joka vuosi tähän aikaan iskee piirakkahimo ja vanhan, hyväksi havaitun ohjeen lisäksi on kokeiltava jotain uutta
Koska minulta on pyydetty jonkin verran viljattomien ja maidottomien leivonnaisten ohella myös reseptejä, jotka olisivat samalla lisäksi munattomia, päätin kokeilla munattomia marenkeja, sillä sain viime vuoden puolella toiveen munattomista ja sokerittomista marengeista
Yleensä en ole kovin suuri marengin ystävä vaikka jokunen poikkeus on matkan varrelle osunut. Heippa. Löysin mielenkiintoisen ohjeen fariinimarenkeihin ja olihan niitä pakko kokeilla
Marengin liiallinen makeus taittui jo suolan ansiota. Lisäksi huomasin puolentoista tunnin paistamisen jälkeen laittaneeni marengin paistumaan liian alhaiseen lämpötilaan
Aamulla aikaisin leivoin raparperipiirakan. Tätä marenkista piirakkaa on leivottu useissa blogeissa. Kuulosti sen verran makoisalta, että päätin leipoa, mutta pohjataikinan
Tyttäreni syntymäpäiviä juhlittiin viikonloppuna ja alkuviikosta kaverisynttäreiden merkeissä. Tänä vuonna juhlien teemana oli värit keltainen ja musta
ssa keksi, että sokerin kanssa vaahdottamalla siitä voi tehdä uunissa paistettavia marenkeja. Joko olet ehtinyt kokeilla Aquafabaa eli kikhernepurkin (tai papupurkin) lientä kananmunan korvikkeena
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.