RAPARPERITORTTU
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 muna 1/2 dl maitoa
  • 150 gr voita, hierotaan vaahdoksi
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  •  
  • täyte
  • tuoretta raparperia ja sokeria, tahi tuoreita mustikoita ja sokeria
  •  
  • pohja
  • 1 luomu muna
  • 1/2 dl luomu maitoa
  • 150 g huoneenlämpöistä voita
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  •  
  • täyte
  • 2 dl raparperinpaloja
  • 1 dl neljään osaan pilkottuja mansikoita
  • 1 dl sokeria
  • 1 rkl perunajauhoja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.