RAPARPERITORTTU
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 muna 1/2 dl maitoa
  • 150 gr voita, hierotaan vaahdoksi
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  •  
  • täyte
  • raparperia tahi tuoreita mustikoita ja sokeria tahi mustikkasosetta
  •  
  • pohja
  • 1 kananmuna 1/2 dl maitoa
  • 3 1/2-4 dl vehnäjauhoja
  • 150 g voita
  •  
  • täyte
  • 6 dl raparperinpaloja
  • (kourallinen vadelmia, ei välttämätön, mutta mukava lisä)
  • 1/2-1 dl sokeria
  • 1 rkl perunajauhoja (tai maissintärkkelystä)
  • tomusokeria viimeistelyyn

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.