Raparperitorttu
Kimuranttia kurmeeta
Kimuranttia kurmeeta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 dl provenan täyskaurajauhoa
  • ½ dl maizenaa
  • ½ dl perunajauhoa
  • ¾ dl tomusokeria
  • tl kärjellinen ksantaania ja psylliumia
  • ripaus suolaa
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl ruokasoodaa
  • ¼ tl vaniljaa
  • ½ dl aurinonkukkaöljyä
  • 1 rkl siirappia
  • 1 dl kaurajuomaa
  • 1 dl pieneksi pilkottua raparperia
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl sulaa kookosöljyä
  • ½ dl puhdaskaurahiutaleita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.