Vajaat kymmenen vuotta sitten carpacciota löytyi paljon ravintoloiden alkupalalistoilta. Sittemmin trendit lienevät pyyhkäisseen sen ohitse, mutta laadukas, viipaloitu raaka liha on minusta edelleen kaikessa yksinkertaisuudessaan ylevä alkupala
Kun tatteja tulee paljon ja pakastin pursuaa kantta myöten, voi vielä kokeilla jotakin erilaista. Tätä ei meillä kotona syöty - nykyajan turhuuksia tämmöset karpatsiot
Herkullinen joulupöydän alkuruoka on syntyy härkäcarpacciosta. Annoksen jouluinen elementti on itse tehty majoneesi, jossa maistuvat kardemumma ja inkivääri
Kuutioi kotijuusto ja pyöräytä kuutiot ruohosipulisilpussa. Asettele valutetut juurikasviipaleet lautasille viuhkan tai ympyrän muotoon, ripottele juustokuutiot viereen ja pirskottele balsamico ja rypsiöljy päälle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.