Silli, ja varsinkaan sinappisilli ei ole jokaisen makuun, mutta jos pitää sinappisillistä tässä on helppo tapa itse valmistaa sitä jotta ylpeänä voit tarjoilla kotona tehtyä sinappisilliä joulupöydässä
Pirkan parhaat Skoonelainensinappisilliä. Merkkipäiviä ei ole koskaan liikaa, eikä aihetta juhlaan. Merkkipäivän puutteessa (koska ne kolmikymppiset tosiaan meni jo viime vuosituhannella)
Sinappisilli. Pidimme pienet Suomi-kekkerit, ja pöytään katettiin muun muassa karjalanpiirakoita, kotijuustoa, smetana- ja sinappisilliä kuin myös kylmäsavulohta, hapankorppuja, suolakurkkuja, sienisalaattia ja saaristolaisleipää
1. Leikkaa kamara irti, mutta jätä se kiinni toiselta pitkältä sivulta. Poista luut ja rustot. Jos lihapala on paksu, leikkaa se halki ja jätä toisesta reunasta kiinni
1. Paista makkarat paistinpannussa tai uunissa. Sulata voi kastikekasarissa, ota liedeltä, sekoita joukkoon jauho, nosta takaisin liedelle ja kaada pikkuhiljaa sekaan kuumaa lihalientä, sekoita koko ajan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.