Kostea, pehmeä ja supermehevä. Sitä juuri tämä piirakka on. Oma suosikkikakkuni on ollut jo monen vuoden ajan porkkanakakku ja resepti löytyy blogista nimellä Maailman paras porkkanakakku
Leivoin viikonloppuna taas pitkästä aikaa Kaffila Bokvillaniin. Paitsi että halusin leipoa kahvilaan, on minulla ollut meneillään jo pidempään sivuprojektina pakastimen tyhjennys
Supermehevän, ceyloninkanelilla maustetun raparperikakun salaisuus on turkkilaisessa jogurtissa. Päälle vielä reilusti rapeaa kaura-ruismurua ja täydellinen kesäherkku on valmis
Multa löytyy todella paljon reseptejä rästissä julkaisematta. Kun kokkaa päivittäin yhden tai kahden aterian lisäksi jotain pientä tai suurempaa herkkua, niin kertyy reseptejä aivan valtava määrä “rästiin”, vaikka julkaisisinkin yhden päivittäin
Hellurei (Servus. ) pitkästä aikaa. Lopputalvi ja alkukevät ovatkin hurahtaneet pitkien työviikkojen parissa ja elämästä nauttien, blogin puolella on siksi ollut kovin hiljaista
Food Lab Helsinki on Kaivokäytävässä toimiva oikea ravintola ja samalla uusien ideoiden testipaja. Siellä järjestettiin yhden illan mocktailkurssi* viime viikolla
Mun grillaus on menny ihan hampurilaisiksi tänä vuonna. Syitä on kaksi. lapset syö ja lapset syö. Jostakin syystä ne ei sitä mun sitkeän mediumia flank- steakkiä suostuneet syömään
Sadonkorjuuaika täyttää kaupat mitä upeimmilla raaka-aineilla. #kukkakaalitalkoot nosti esille yhden suosikeistani ja tällä kerralla teen toisesta suosikista, kesäkurpitsasta jotain vähän erilaista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.