Huomasin juuri, että helmikuu oli hieman huono blogikuukausi. Leipomuksia en ole juuri ehtinyt ajattelemaan, olen tuulettanut päätäni hiihtoladuilla ja luisteluradalla ja mikä tärkeintä, olen syönyt muiden leipomia herkkuja
Nämä kuvat on otettu pari tuntia kakun teon jälkeen ja kuten näkyy, pohja on murenevainen ja massa hieman pehmeää, mutta tilanne oli täysin toinen illalla kun kakun valmistuksesta oli kulunut noin 10 tuntia
Vuoden ensimmäinen resepti on niinkin perinteinen kuin pallillinen pannukakkua. Meillä syödään pannukakkua melko usein aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi näin talvisin pakastettujen marjojen kanssa ja kesäisin tuoreiden marjojen kanssa
+ Kuvat saa isommiksi niitä klikkaamalla. Täytetyt letut. Eilisestä juustoisesta jauhelihakeitosta jäi ylitse noin 300 g jauhelihaa ja 50 g koskenlaskija sulatejuustoa
Mä niin rakastan tätä ruokalajia. En kyllästy ratatouilleen koskaan. Olen tehnyt kyseistä kasvisruokaa monella eri reseptillä, mutta nyt taisi kolahtaa kaikkein parhaiten
Lisää joukkoon piimä, omenaraaste ja vähän jäähtynyt voisula. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (1,5 l)
Tuosta leivonnaisesta sain kuitenkin kuvat napattua, jotta päivitys blogiin vihdoin onnistuu. Olin työreissun yhteydessä yökyläilemässä ihanan ystäväni luona ja hän laittoi tarjolle tätä uskomattoman mehevää raparperipiirakkaa
Onneksi pieni pala kakkua jäi, jotta sain otettua kuvat seuraavana päivänä. Tämä raakakakku ei ehkä ole sieltä keveimmästä päästä, mutta maku on jotain aivan tajuttoman hyvää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.