O. o. n. t. e. h. y. i. p. a. r. k. v. u. d. s. b. ä. m. j. I. l. ,. ö. w. c. T. (. ). ". E. K. B. A. 2. g. 1. 7. %. 0. ½. 5. f. J. 4. -. V. S. …. 3. F. /. N. +. L. U. k g. d l. t l
*edit* Chez Henkan blogista voi käydä lukaisemassa miksi juuri tänään tuli resepti kebabille. Itse tehty kebab ei ole pikaruokaa, mutta varmasti kaiken sen ajan arvoista mikä valmistamiseen kuluu
Ihan kaikkine lihoineen ja soosseineen. Mutta väittäisin, että tämä setti oli paaaljon parempi (makuasioita tietenkin), joten kirjaan siksi ohjeet ylös
Leikkaa sipuli, chili ja valkosipulit pieniksi kuutioiksi, lisää ne öljyn kanssa kattilaan. Kuullota kultainen väri ja lisää pilkotut tomaatit joukkoon veden kera
Ihmettelin että voiko sitä kotonakin tehdä ja vähän olinkin epäluuloinen kebabia kohtaan. Ei mennyt aikaakaan kun kävelin kauppaan ostamaan naudanjauhelihaaja loput tarvikkeet olivatkin valmiiksi kotona
Kaupasta löytyi kotimaista karitsan jauhelihaa luomuna niin laitoin tällä kertaa sitä puolet. Tomaattikastikeen tein aiemman reseptin mukaan ja jogurttikastikkeeseen idea tarttui Anzkun kauhasta kajahtaa ruokablogista
Paprikajauhetta. Sekoita taikinan ainekset kulhossa ja vaivaa taikina käsin kiinteäksi. Kun taikina on keitetty anna sen jäähtyä hetki ja leikkaa terävällä veitsellä seitanista ohuita siivuja
I. t. s. e. h. y. p. i. a. l. ä. ,. u. n. c. o. w. -. k. b. m. r. d. j. T. ö. v. L. E. g. S. K. N. O. ). 8. P. 3. 2. 5. 1. 7. V. Y. J. 0. /. f. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.