Tomaatti- ja valkosipulikastike kebabille
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Tomaattikastike
  • 1 keltasipuli 1 valkosipulin kynsi
  • 1 rkl öljyä
  • 200 g paseerattua tomaattia + huuhteluvesi
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 tl ruokosokeria
  • 1 tl tabascoa
  • ½ tl nestesavua
  • ½ tl nestemäistä valkosipulia
  • 1 tl mustapippuria
  • ½ tl savupaprikajauhetta
  • ½ tl basilikaa
  • ripaus yrttisuolaa
  • 1 dl maustamatonta jugurttia
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 tl sitruunamehua
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ripaus yrttisuolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.